Thursday, January 10, 2008

tahun baru.

Bismillahirrahmanirrahim
happy maal hijrah.
Fresh start, jom hijrah kearah diri lebih baek.
Second semester’s schedule
Period1: physics.
Period ni housemate 5 org sekelas,ahakz.
First class on the first day terlambat..kepada semua taylorians,jgn naik bus hijau putih pagi2 tu kalau xnak lambat.xkira la uncle tu pujuk ape pun,sbb dia akan pusing ikut taylor’s pj and mentari court,by the time sampai kat highway balik akan jam dgn sgt amat dahsyatnye.sheesh.
Mr tan swee chuan’s teaching style best.
His hair style reminds me of kitaro.

Period 2:calculus
Best,best,best jugak.alhamdulillah.
klasmate ramai melayu,n budak mara(which implies that they were my EAP classmate for last sem).so kenallah.
The Indian lect ajar sgt laju,unlike ms tan who is very systematic and perfectionist and cermat
Duduk dekat dgn thani lg!heehee.kami berazam utk tidak lagi dapat markah sama seperti sem lepas.heh

Period 3:break.
No longer can eat nasi lemak everyday sbb by this time nasi lemak is already sold out.sheesh.

Period 4:LAN
Ustazah wan noor azlina.
syllabus in English but everything is explained in bahasa. Classmate baruuu semuanya.
Budak2 jpa yg hanya tau nama selama ni tapi x pernah sama kelas.
Oh,n akhirnya jumpa jua another atiqah.

Period 5:geometry and discrete maths
Ms foo lei hah sgtlah best seperti yg digembargemburkan.tapi kalau ada salah dia akan point out to the whole class and akan gelak beramai2.have to bear with that lah.dah pernah kena gelak sekali.heh.but then classmates terlampau sikit,ms foo boleh pantau everyone’s work.period 5 lelaki melayu semua break sbb Friday prayers.that explains mengapa perempuan lebih ramai for the first time.yeay!~

Period 6:English 4u
Ms Ramona kaptyn whos origin is lithwania, her husband is a dutch,born in germany was a journalist in Canada before she went to Bangladesh and Vietnam to teach.
oh,deskmate dgn thani lagi!2 period sama kelas.
Will learn king lears by Shakespeare.echoes 12, dan the great Gatsby.

Monday and Wednesday, IELTS classes until 5.30.
Time for zuhur kena menyelit2,adoyy.

No comments:

Post a Comment