Monday, June 2, 2008

Bismillahirrahmanirrahim…
Terpempan.
Terkedu.
Silenced
Stunned
Read someone’s blog which is not meant to be read by someone she knows.
Makanya si dia sangat honest menceritakan apa yg dia rasa.
She is such a very quiet and nice and sweet and and and…
you get the picture.
She is so (all of the above) that people never listen to what she says.
Or what she feels.
People tend to bully her, to take her things without permission
People tend to take lightly what she says.
Think before you act.
Do NOT take for granted for having such nice friends.
Sayang sahabat anda lebih dari diri sendiri, maka anda a true mukmin.
Smile.
btw,
Ada sahabat yg makin distant dengan saya,
Ada teman yang makin rapat dengan saya,
Everything happens so fast,
As the semester comes to an end.
SAyAng korang still~
P/s:dengan ini, saya atiqah binti mohammad khuzaini, nak minta maaf kepada semua, kawan yang dah lama kenal, that I might took for granted, yang dah lose contact, yang dah tak serapat before, dan juga pada yang baru kenal.

3 comments:

  1. erm,kena buli eh??
    bkn awk ke??XD

    ok2.lek.maen2 je.

    ReplyDelete
  2. Read someone’s blog which is not meant to be read by someone she knows.

    eh jap2.cmne awk bole baca blog dak ni??mceroboh ke?

    ReplyDelete
  3. err,tak menceroboh pon.die mcm purposely bg org bace je.
    entah.
    eyyy,bukan kite okey?
    kite kan dh bljr jd taiko frm awk, mane leh kne buli.haha.

    ReplyDelete