Monday, August 4, 2008

CU

Bismillahirrahmanirrahim,
quoting a senpai:

"Yeah, sorry to disappoint u. Jd, kalau bukan kite semue siape lg..."



4 comments:

  1. Erk, senpai... lol. Weh, aku ni insan bnyk dosa je, tak layak diberi gelaran2 pelik2. Btw, actually I was quoting my Qur'an sunnah ustaz from high school when I wrote "kalau bukan kite semue siapa lg." Kesian die, I guess I never lived up to it.

    CU ramai student tu. Ttp harapnye Abu Maryam (http://serinegara.blogspot.com) dtg balik ke CU utk buat PhD.

    ReplyDelete
  2. haha.1 or 2 yrs older does make u a senpai.oh n abt the quote, act dah rmi bgi nsht yg same, (I guess I nvr come close to it too) but i kinda feared u would read this post n say "eh mcm knl ayat tuh".heh.thts the reason of the citation kots. btw, dunia ini kecik banget. abu maryam IS my mum's colleague.katenye akn balek ke CU in dec.
    (sume bdk jln 3 sounds the same, n lately asek tserempk on the net dgn bdk jln 3.huhu)

    ReplyDelete
  3. Owh tu ke maksud senpai, ok lah, I don't understand japanese. I guess a postfix of -sama' will do. hihi.. Owh, yr mum lecturer dkt uia ke... Hmm colleague, that means economics. Yeah, from what abang irwan kata die nak sambung PhD dkt CU, cume tinggal the beuracratic red tape je la kot. Hmm, best kalau ade die dkt sana, hopefully die dtg la iA.

    ReplyDelete
  4. senpai=senior.oh k.sama' tu apakah pulak dah?yup, economics n they worked together on ape tah so kenal sesgt.

    ReplyDelete