Thursday, September 18, 2008

eid milad

bismillahirrahmanirrahim,

SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN TO:

aliyyah mohammad khuzaini

[long, ure officially 21. u can vote now]

aliah binti mohd tarmizi

[we've known each other for...9 years.uhu.]

ahmad khalis bin mohammad khuzaini [sept 18]

[tried to call him thrice, but he didnt pick up.he was with people kot.tuhlah, bawak phone illegally lagi.mcm aciknye.haha!]

norain binti jemail [sept 18]

[aku try call ko banyak kali tapi x dapat.mengapakah?tukar nomborkah kamu?rinduu]

n kak aini.[sept 18]

[thx for being such a helpful senior!=)]



semoga semua mendapat keberkatan ramadhan,

dipanjangkan umur dalam keberkatan,

dan sentiasa dalam redhaNya.

ameeeen.



to long, it is not that i didnt want to send any ecards/presents/what not, but i fully understand u appreciate du'aa better.kan long?=D

so i think, the ipod is officially going to ahmad.kot.if he performs in his second semester.

moge ahmad akan jadi anak yg soleh, adik yg pemurah, a good student, a responsible bwp, dan menjadi orang.ameen.[terigt zaman kene ugut kena kahwinkan dengan tok batin kg sg pusu kalau x lepas spm =D]


Photobucket

6 comments:

  1. wah,name msuk senarai lahh.wahh.hehhe.jzkk!yer,harap2nye begitulahh kan.ameen2.moge2 ketemulah kite dgn kekasih hati..mlm lailatul qadar yg dicari2!^_^

    ReplyDelete
  2. Haha~ yang tak tahan, bawah skali, font size paling kecik...mmg saje tak nak bagi org len nampak...haha~
    Sian nyer kena ugut...tapi bagus gak kl wat cm 2...baru r sunguh2 nak pas SPM...kl tak, mmg bahagia r masa depan...hahaha~

    ReplyDelete
  3. atiqahmohammadkhuzainiSeptember 20, 2008 at 7:12 AM

    to aliah:
    ameen3!eheh.
    to asim:
    small font:intended.hueh.bhgie?mungkin iye mungkin tidak.

    ReplyDelete
  4. hoho, seb bek lepas SPM...

    kalu x melepas jejaka2 Canada kang...

    hoho

    ReplyDelete
  5. -a.i.n da besday girl-September 23, 2008 at 2:47 PM

    salam

    hoho, bangge2 msuk list (n tanx sbb eja name aku superbly correct!!) huhuhu

    3 org same besday yg ko knal neyh, 3, 3 besh kan?hahaha

    nnt, kalo igt kang kitaorg, kol2 kitaorg kat umah ni... no aku 017-9500387 ye hehe....

    ReplyDelete
  6. me2ammar:
    ?
    me2ain:tu bukan no mxs lame ko ke?aku call yg itula the other day.tp x dpt.=(. err, best?agakla.ade org tu sllu mhiburkan hatiku di saat aku terluka.esp time aku lapar.hueheh~

    ReplyDelete