Tuesday, September 30, 2008

eid mubarak2.

bismillahirrahmanirrahim,
had a significant start for eid. sungguh-sungguh membuktikan kemunculan pak tan kembali. bangun dari tidur, daku mengeluh. tanpa mereka pun hidupku amat kucar kacir, inikan pula dengan bantuan batalion-batalion tentera. sungguh, daku merindui ramadhan.

my classes starts at 1135, maka masih awal lagi.called home, skyped with mereka2 di rumah.
as baba picked up the phone, kedengaran suara adik menangis sebagai background yang sungguh best.talked to ammar,
me:rindu acik tak?
ammar:errrr,rasanya rasanya(giggled and laughed) TAK.(laughed again and changed the topic)

abang pula seperti biasa tidak berperasaan.adik, menangis di atas telefon.katanya, esok ramai2 nak datang rumah.and i said to her, takpelah, adik bolehla jumpa tok...acik raya kat sini.

kata amad semalam:apa class raya awal2.

haha.umi kept on sending raya emails, some touching powerpoint slides, and ecards.baba with his usual touching long texts.he is very good at that.thx semua sbb tak lupekan acik walaupun kalian tak raya lagi!long, jangan banjirkan bristol ye? ;)
-sarapan raya dengan pizza walmart dan tart nenas malaysia yang tinggal 3 biji dek kerakusan di bulan ramadhan diiringi takbir raya from mecca.

3 comments:

  1. Tikah, Selamat Hari raya~ =)=)
    takpe, pengalaman baru, kelas time raya.. hehehee

    ReplyDelete
  2. hehe.. nice makan piza walmart pagi raye. okla at least ade food. bersyukur~ =D

    my house wat open house soon inshaAllah tp memandangkan nt jauh sgt, cam lenkali la bagi makan ye. hehe~

    ReplyDelete
  3. 2dila:eheh.awk lg best.midterm on the day of raya.wah!
    2deremind:hueh.piza tu kire special breakfast la.sarapan raya.dan dgn rajinnya buat burger awl pg.eheh.

    ReplyDelete