Saturday, October 25, 2008

stop running away!

bismillahirrahmanirrahim.

keliru kejap.
running away from problem never helps, i know.
the probs will not stop haunting you.
perlu rawat punca masalah itu.
bukan simptomnya.
agree?

agreed.
gentar?
bukan alasan.

again,
running away doesnt help.
doesnt free u from the responsibility.

me holier than thou?
U>N>T>R>U>E!

sebentar tadi terfikir,
saat zaman kecil dahulu,
definisi gembira:dapat main basikal turun bukit laju2.wah!
definisi duka:kene marah dengan ummi baba sebab taknak makan/malas solat. t.t
definisi gembira 10 years later,
bila faham everything dalam kelas atau achieve target for the day,
->sgt suka TA bio tadi!
definisi duka:bila iman down semua jadi serba tak kena.

cam seriously merindui lah pulak kan zaman2 ni.
above:lengkap semua warga perempuan tiggers 05/06 bersama naqibah kami- kak azwa dgn kak zaf.ape berita kak zaf yek?anyone?
below:i trueeelyyy missss.... my black bagpack!haha.us again infront of surau arridhwaniyah.

kangen bangat sama kalian!yg tidak disebut juga ya.
the non blood related siblings, di alamin, taylors, dan serata alam yg lain.
up up and away~

2 comments:

  1. shakira a.k.a. chepOctober 27, 2008 at 6:45 PM

    ika!!!
    suke this post!
    cm tetibe teringt blk zaman zkola2 dl!! gle lawak n sgt byk good memories together. haha..
    luv korg sume~

    ReplyDelete
  2. alaaa!
    tk suke pic below!
    sbb kte takde!
    =P

    oh, psl yg suka dan duka zaman kanak2 and 10 yrs later tu setuju2! huu

    *rindu usrah, rindu ada org bg peringatan* =(

    ReplyDelete