Saturday, January 31, 2009

monyet

tanpa angin, masakan monyet berpaut kuat pada pokok.
benar kan?alhamdulillah thummalhamdulillah.


gambar tiada kaitan dengan post. hehu =p

6 comments:

  1. tajuk monyet.
    n gambar adik awk?

    pe y cde dsmpaikan ni?

    isk.abes kejam daaaa kakak ni.

    ReplyDelete
  2. haha.tqah,tak psl2 ahmad jd mgse lak eh.hmm..btul tu,ape yg cube dismpaikn.keh2,meh kte bersgke baik.mayb tqah rndu ahmad n kbtulan je nk post entry ni.ahaha.ok,sje nyibuk.take care.lame xdrop by:D

    ReplyDelete
  3. suspen sungguh tajuknya. at first i thought it's going to be about monyet2 yg jauh di dunia belah sana tu :p jk

    ReplyDelete
  4. atiqahmohammadkhuzainiFebruary 1, 2009 at 1:44 AM

    heh.dah kata gambar takde kaitan ngn entry n tajuk.yup, kebetulan, rindu family and jumpa pulak analogy monyet itu.kakak yg baik, sbb snts igt adik. btol kan?=D
    tim, mereka yg itu2 tu tak boleh panggil monyet kot. marah spesies monyet tu nnt,diorg pun tanak ade kaitan dgn mrke2 tu.hueh

    ReplyDelete
  5. anyway awak.
    adik awak ada baca tk blog ni?
    just asking.
    'cause i wonder how he would react.

    ReplyDelete
  6. atiqahmohammadkhuzainiFebruary 10, 2009 at 12:19 PM

    huhu.jht eh kite?baiklh nx time ym nnt mintak maaf.hueh.

    ReplyDelete