Tuesday, February 3, 2009

looping

bismillah.
sedang buat assignment c++. sudah sunnatullah, bila data yang dimasukkan tak difahami atau loop tak ditutup dengan betul, sebarang data yang dimasukkan user akan menjadikan program itu gila. aku dah setkan supaya semua data adalah dalam integer. so bila aku saja cuba masukkan huruf(instead of integer), program itu pun jadilah gila, istilahnya infinite loop (takkan berhenti). seronok tengok.haha.

neways, samalah macam manusia. bila sudah diprogramkan untuk buat sesuatu, namun dilanggar peraturan, manusia jadi gila. atau kitaran hidup manusia itu sendiri tidak lengkap, hidup manusia itu berputar-putar tanpa mahu berhenti, tanpa ada arah tujuan. macam infinite loop tadi. 

atiqah pun tengah dalam infinite loop. sebab patutnya dah habis study mechanic untuk quiz esok, dah complete physics lab report, assignment calculus dan c++.tapi.

oh nak pergi sambunglah ni.allahummayassir wala tu'assir.

6 comments:

  1. salam..
    muge dipermudahkan urusan..
    ameen.
    =)=)=) ->senyum tige? hehe..

    ReplyDelete
  2. seronok infinite loop?
    hahaha.
    tak pernah dengar.

    ReplyDelete
  3. atiqahmohammadkhuzainiFebruary 6, 2009 at 11:32 AM

    fana:thats the irony. on normal days i'd pull my hair out kalau dpt infinite loop.but tht nite, i just...laughed.
    pelik kan?
    syaimaa':hueh.da lame tak buat.jzkk 4 the du'a.

    ReplyDelete
  4. infinite loop tu ok lagi kot.kalau segmentation fault aku paling tak ske.haha

    ReplyDelete
  5. haa tu logic error lah tu
    pesanan penaja kumey n ain:
    buat c++ rajin pastu dah siap leh pas kat kitaorg ek? wahaha
    =)

    ReplyDelete