Friday, May 1, 2009

8 bulan


bismillah.

my current desktop wallpaper.the shoes baba chose for me and made me take it the night before my departure to ottawa.genap 8 bulan, kini sungguh lunyai akibat snow mungkin.tali sudah terpaksa diganti, dan kasut sudah koyak sana sini. signifikan sungguhhh.

itu kasut.setelah 8 bulan, apo kabo eh imannyo ha? 

physically, alhamdulillah. of swine flu, none cases reported so far in ottawa (sumber).

academically,siang tadi,tika bbq farewell untuk final year seniors yang akan graduate,melihatkan seorang demi seorang mendapat saguhati masing-masing, aku cuak adakah aku akan graduate in 4 years?(semesters left=8-2).

p/s:when you are doing good, you just know it. but at times, when you are failing helplessly, you thought you are doing okay, and the world will always prove you wrong. macam fir'aun. doakan iman atiqah pretty please?

p/s2:maha kata, 'aatikah(ain-alif-ta-kaf-tamarbutoh) means perempuan yang asah batu untuk hasilkan minyak attar.maka dia berbau sangat wangi,hanya kerana pekerjaannya. cantik kan?

 count--;

3 comments:

  1. I'm sure you'll do fine my friend =)

    Just keep praying for peace and self-control. Cheers! =)

    ReplyDelete
  2. aha. bile nt tules "sem left 8-2" da ans is 6. Rasa mcm sket sgtt je lagi! and mcm xcaye je. huhu. cuak plak nak grad. ape ilmu yg da btul2 praktik?waa~kene recheck!~ T_T

    ReplyDelete
  3. atiqahmohammadkhuzainiMay 5, 2009 at 7:57 AM

    irving:thx, may u suceed too=)
    k syaz:wa, menusuk kalbu sungguh soalan itu.thx2.hu.

    ReplyDelete