Tuesday, May 12, 2009

Seorang yang berterusan dalam pahala tidak mungkin ada ruang untuk membuat dosa, quoting kakak who quoted another person.

setelah segalanya pasti, biiznillah, makin rindu pula dengan mereka-mereka di bawah. semoga semua di ampunkan dosa, dan di kumpulkan kami di dalam syurga.


picture uploaded by baba, with "VBG - With my beloved daughter Peeeep: as the caption

picture uploaded by ochu, of my cousins with the grandmother who is now sick, nothing serious though. semoga Allah beri kesembuhan.

another picture uploaded by baba, with the caption "VBG - pakai jersey Univ of Bristol so wakil UK la". personally, i love this picture. in the background, there is ummi who completed the picture. lutut pakcik mana tuh je yang spoil.haish.

3 comments:

  1. salam.
    is dat ur father?
    mcm pernah kulihat sebelum ni.
    hmm tapi di mana ye?
    aish aish..tak ingat laa..haih
    memori ana sgt la teruk. hu

    ReplyDelete
  2. atiqah mohammad khuzainiMay 14, 2009 at 9:20 AM

    syaimaa'!heh.waalaikumsalam w w. masa r2j kot?masa dekat lcct.tak?

    ReplyDelete
  3. iye atiqah!! hehe.
    entah. mcm bukan. mcm waktu tu ana da kat uia.
    haihh bile ntah. huhu. tak ingat dah. hu soriiee..heee

    -syaimaa'-

    ReplyDelete