Thursday, June 25, 2009




1. Copy award di atas utk diletakkan di blog anda

Baiklah.

2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini

-asma' amin-
  1. berdedikasi, kuat bekerja!
  2. bijak orgnya, hafalan pun mantap.
  3. tegas, dan boleh jd garang kata org.hehe. tapi bertempat.
  4. adik beradiknya ramaiii :), kakak yg penyayang ni
  5. kata-kata yg keluar dr mulutnya snts bernas2.suka dgr.heh

-FM-
  1. tak suka masak. kata dia, kelebihan tau ni.haha
  2. SGT ambik berat psl kawan2, literally, ringan dijinjing sama, berat sama dipikul
  3. kuat jiwanya.
  4. suka nasi paprik ngn jeruk(dulula. skrg?wallahua'lam). tp suka nasi dulu kini selamanya
  5. sgt power bhs arabnya, jeles =|

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya:
  1. a muslimah, n hopefully a mu'minah
  2. anak ke3.
  3. 6 adik beradik
  4. suka pedas
  5. suka jeruk/benda masam
  6. tak pandai express emotions
  7. anak puan nik nazli nik ahmad
  8. anak encik mohammad khuzaini ismail
  9. Sgt takkk suka lipat baju!=D
  10. Sgtt bykk kelemahan (maka kalu nampak ade yg slh, tegur la. both teguran yg kasar & lembut diterima. yg pntg, tegur. harap maklum)-tiru fm

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe ttg mereka:

  1. Hakimah - a uitm student yg skrg tgh kursus di tempat takde internet.sgt bsemangat bila ada smgt.
  2. Ct farah- fakta:gedik! =D okay on a more serious note, pandai masak. yg sama2 ada deadline report jumaat ni.=D
  3. Fana- sgt rajin dan berdisplin dan kemas.
  4. Athe- budak medic, yang tere menulis. hlovate the 2nd?=p
  5. zarith shafie- sy sgt suka analogi2 dia.wp kdg2 tapaham.=D
  6. Aliah MT- kawan sejak zaman hingusan ni! umi housemate dgn ibu aliah dulu.
  7. dila maya- suka ber'sastera', dan saya sgt suka baca 'ramblings' dila yg touching.=)
  8. asma' amatullah-kata-kata nya bernas! hasil produk SMIH. hehe. tinggi sabarnya
  9. mira saryati- kuat orgnya ni.dah habis sekolah baru kenal.heh.
  10. azie- yg bseorangan di sana, tp smgtnya sgt kuat. shbt yg mampu tegur saya apa saja. mahu pinjam smgt azie.
Note: mula-mula tak terasa nak buat, tapi benar kata fm, mahu appreciate pemberian mereka ni. segala description lahir tulus ikhlas dari hati, dan dimaksudkan, bukan hanya sekadar tulis=). tiada paksaan bg yg tsenarai di atas untuk buat. oh and, kepada sesiapa yang tag yang sama jga, tapi tak dibalas, ampun yek. tak perasan.

3 comments:

  1. hey cik amki.sy dtg mahu jwb tag.alang2 tu,blhla ana jwb cik fm punye sekali.hehe.tula,sbgai tanda menghargai rite;D

    ReplyDelete
  2. kita serupa. basuh dan sidai baju tak pe. kalau lipat..huhu..nak nanges je rasa..

    ReplyDelete
  3. thanks huuu :) 1-6 dan 10 tu kita sama lah

    ReplyDelete