Sunday, August 2, 2009

sorryyy :(

haritu nak packing, maka terpaksa bukak balik beg dari ottawa. masih separuh penuh dengan barang-barang orang lain. that shows i havent met anyone yet. alaminians-maresmartians-taylorians, semua pun belum secara rasmi.

typed on the 29th:dja dah nak balik indon esok.
tadi dia call, mahu datang ke rumah dengan wani.sangat2 tersangatlah dialu2kan, unfortunately saya dah nak berlepas ke kelantan, in few minutes.maaf, dja, wani.

dja yang dah nak balik, tapi dia yang ada initiative mahu jumpa aku. terasa sangat bersalah.
haritu reunion tiggers, tapi saya tak pergi. terasa sangat bersalah.
haritu walimah kak shida, tapi saya tak pergi bila yang lain semua pergi. terasa sangat bersalah.
----

walau kesemuanya bersebab, i dont really have excuses do I? dah nak sebulan pun balik.
p/s: tapi sangat ramai je kawan-kawan lama yang 'ter'jumpa, alhamdulillah. kuantan-serdang-kelantan menemukan kami=)).

pp/s:sorry ye kawan-kawan. akan akan insyaAllah.

2 comments:

  1. eh y maresmartians tu ada utk athirahbaharuddin tak?heh heh heh.
    (punyala tembok.hah kesah pe kuu.)

    ReplyDelete
  2. entah atiqah.bila nk jmpe ni?hehe:P

    hrtu pn dh berjnji(kire jnjila kot) ngan fath nk jmpe tp smpai ke hrni tak jmpe2 lg.ade je fath ajk tmn g intec n lwt adk2 kt alamin tp clash dgn prog ana.tak pn ana xdpt kuar sbb kne jge imran.hehhh.kesian fath.pastu bile ana ade mse ths week korg plak kne g klntn.huhu.ana pn dh nk stat kls daa.

    hehe,the point is...nk sgt jmpe korg2 sbnrnye=( tp bilekahhh?haha.takpelah,ade rezeki jmpelah ye.doa2kan pun dh ckup bgussss.take care.ws.

    ReplyDelete