Monday, November 30, 2009

inspired

bismillah.
some people can inspire others by just being there.

1-after eid prayer in civic centre we saw this one kakak yang sangat attractive,dari jauh lagi dah nampak. with no makeup on, in a black abaya, and plain brown bigggg hijab, how did she outshine others? the answer was simple. muka dia seriously berseri-seri. and adab dia sangat tinggi. she inspired some of us (ehem ehem) to be like her.

2-on a different note, in some people's presence, we tend to behave more. not to impress them, but it just comes naturally, sebab dia terlampau baik. terjangkit dengan bi'ah(environment) yang solehah.

these are just two of the many reasons why we have to walk our talk. why we have to follow baginda Rasul saw and be qudwah to others. and the reason why we have to be in a healthy environment. Being in a bad one, is like jumping into a pool, and expecting not to get wet[quoted from an old bangladeshi guy].

bila iman jatuh, pekiklah minta tolong sekuat-kuatnya pada yang dipercayai, supaya mereka menarik kamu keluar.

dan bila rakan anda tidak behave seperti kakak tersebut, ingatkanlah dia, "kakak tu mesti tak macam tu kan?"

hehehe ayuh berjihad melawan diri sendiri! :D
p/s:kepada yg terbabit, jangan marah kite share nih kat blog eh?=)

2 comments:

  1. orang suka terjangkit dengan kegedikan saye. huaaaaa. sedih ni!

    ReplyDelete
  2. *ahakssssssssssssssssss

    ReplyDelete