Tuesday, December 22, 2009

epic adventure

bismillah.

pesan ummi:
-sabar n redhalah, penat dah penat dah. kalau tak redha tak dapat pahala.
-acik, you're not alone, Allah ada tu dengan acik. acik tak sorang2.

pesan baba:
-sabar lah, get a good rest, syaitan banyak tu.

-wyndham garden hotel, new jersey.
alhamdulillah ala kulli haal.

flight rerouted twice in a day. banyak ibrahnya insyaAllah. alhamdulillah 'ala kulli haal.

9 comments:

  1. moga Allah permudahkan urusan awk..kte tau awk kuat!

    ReplyDelete
  2. awaaak.. moga dipermudahkan perjalanan nnt.. :) ingtkn sume da settle dah..

    ReplyDelete
  3. selamat bersyukur, selamat bersabar.

    ReplyDelete
  4. ya Allah tiqah awat pulak dh? and awak ok x? will pray for ur safety insyaAllah. jaga diri!

    ReplyDelete
  5. ala faaaa, i didnt want to write on fb fearing that you would know and risau2 before exam. lol. do not worry, smg awak akan ace ur exams! aamiiin.
    sarah:ticket singapore yg makcik united airlines kat montreal tu kasi tak valid :) tp united airlines dah reroute. again. n dapat hotel besttt ada spa. haha.
    farra n nanat:thanks.
    p/s:brp kali kita ulang united airlines?they lost atleast 9 customers yesterday. kalau campur baby kecik tu.

    ReplyDelete
  6. yg parents awak pesan sgt betulll!

    ReplyDelete
  7. somehow kita jelous dgn awak... hehe.. bukan jelous dpt balik. Allah nak tunjukkan or give u something nnt yg sgtt bestt kat awk. =) Sabar itu jugak best. With every difficulty, there is a relief.

    Teringat waktu balik msia winter dulu. ada jugak probs. but probs mcm atiqah dpt ni, hanya orang terpilih je boleh handle. Allah tahu and tiqah kuat. =D

    ReplyDelete
  8. and me sokong dila!
    atiqah kuat!
    baru je arituh mase usrah kite bincang psl sabar kan?
    Allah sayangkan kamu.
    the test was designed specially for Atiqah Mohammad khuzaini.
    Kamu boleh iAllah.

    ReplyDelete
  9. atiqahmohammadkhuzainiDecember 27, 2009 at 7:30 AM

    to dila:insyaAllah, aamiiin. awk sgt positive! that, i still have to learn from u =).
    to shida:thanks shida.
    syg korg!

    ReplyDelete