Thursday, April 22, 2010

21

strawberry cheese cake, dibuat oleh orang-orang yg allergic/tak makan cheese. lol
bismillah.

sempena birthday si comel sarah on april 19th. wishing her on her birthday made me think. wow, 21 years old? i will be 21 soon myself. an advantage being born in the end of the year, sempat biasakan diri dengan nombor. takle terkejut sangat. heh.

tapi 21?WOW. i will be an adult! ikut sistem legal malaysia, 18tahun sudahpun dewasa dan boleh buat keputusan sendiri. maka usha all websites i was on when i was 18. friendster and its alikes. grr apakah ini? sendiri tak sanggup tengok. sungguhlah! kesiannya naqibah saya, dan naqibah orang2 yang saya kacau tumbesaran mereka. pasti murabbi murabbiah geram melihat atiqah.

membazirnya bertahun-tahun!im talking about 18years of life wasted. and tens of thousand ringgit went down the drain, sia-sia mak ayah hantar sekolah, lambat je jugak atiqah membesar. eh tapi takdelah takpayah pergi sekolah pula.

WOW dah 21 tahun dah hidup? one day your life will flash before your eyes. Make sure it's worth watching-gerard MCR. bagai mahu minta special request, boleh tak hanya setahun dua ini yang dikira?sebab atiqah rasa seperti baru hidup. walaupun room for improvement masih seluas langit dan bumi. kenapa baru hidup?sebab baru faham kenapa hidup. faham, bukan tahu. ayat adzariyat 56 tu semua orang boleh quote dalam tidur sekalipun. but are you really doing it?

yesterday is gone and its tale has been told
today new seeds are grown to be old-outlandish.

rekod-rekod atau bukti jahiliyyah on the net boleh dipadam, tapi the record in your book is still there. yesterday is gone, so lets live for tomorrow. supaya 21 years later, kita tak kata begini about ourselves when we were 21. not again. hu.

p/s:terima kasih siti sarah azman, anda sangat berjasa, syg awak!

3 comments:

  1. heheh.. ape yg berjasanye? me turning 21? :P heheh.. tenkiu awaaaak.. awak byk sgt tlg kte without u knowing it kut.. tp kte cm rase awk tau je.. hehh.. sayang awak jugaaaak.. jom jd lg baek.. :)

    p/s: i notice ayat first awk tu.. LOL.. kidding2.. heheh

    ReplyDelete
  2. atiqahmohammadkhuzainiApril 22, 2010 at 11:11 PM

    berjasalah. what wud i be without u(sarah 2010) ;p

    ReplyDelete
  3. hurmm..

    suka ayat2 yg last tue..dekat2 nak last..

    ok, sekian!
    hee

    ReplyDelete