Wednesday, May 12, 2010

andai selamat yg kau mahu

bismillah.

permulaan video agak membosankan. tapi bersabarlah, kerana pertengahan hingga akhir video sangat mengesankan. i dedicate this video to all my adikberadiktidakseibutidaksebapa in ottawa.



9 comments:

  1. comel-est of all :PMay 12, 2010 at 6:47 PM

    suke.. <3 awak, yg last tu kn, siapa yg recite Quran tu eyh? tau x? slalu dgr syeikh sudais je *xdgr yg laen pn. hee* tapi yg ni cm best plak..

    ReplyDelete
  2. kita tak dpt tengok la video apa..tak keluar ape2. huu. boleh letak link di comment ni. :(

    ReplyDelete
  3. eh, tak apa. problem dengan my google chrome rupenya. huu

    ReplyDelete
  4. atiqahmohammadkhuzainiMay 13, 2010 at 2:25 AM

    farah:tataulaa, huhu.sdp kan?dah find out sila beritahu yek =p
    dila:pakai mozilla!hehe.

    ReplyDelete
  5. atiqahmohammadkhuzainiMay 14, 2010 at 10:43 PM

    comel-est:maybe syeikh ali alajmy kot. wallahua'lam.

    ReplyDelete
  6. LOL.thanks tiqah.proven, kte comel. ahah

    ReplyDelete
  7. atiqahmohammadkhuzainiMay 16, 2010 at 5:42 PM

    sorrryyyyy farah. tersilap orang. haha. proven awk suka mengaku comel adalah.sarah, proven awak jarang mengaku comel. hehe. haisy kite yakin je plak tu. taaruf tak cukup. hee~

    ReplyDelete
  8. i know~ kte xnak bising2 sgt.. :P heheh.. tapi awk dah jumpe eyh sape yg recite tu? hihi

    ReplyDelete
  9. atiqahmohammadkhuzainiMay 18, 2010 at 5:10 PM

    sarah:i THINK its syeikh ali alajmy. tapi tatau fr sure.

    ReplyDelete