Friday, April 22, 2011

bismillah,
gelap. suram. kelam. 
after couple hours,
'after every rainfall must come a rainbow' :D yakinlah pada Dia.
p/s: a special entry utk ukhti liana. mari3, jemput datang! ^^

10 comments:

  1. Liana, mari2, datang Ottawa :) <3

    ReplyDelete
  2. assalam ukhti2 tersayang~!! hehe, jgn regret tau nnt ana betuih2 sampai ottawa nih.. hehehe.. weeee~~ xleh bla excited plak skrg ni.. nnt kalau dah jumpa, takut ana malu tersipu2 pulak~! especially sbb ana ni berbanding ngan akhawat mmg sgt kurang.. aish.. ssh2.. huhu..

    ^_^v

    love fillah~~
    Liana =)

    ReplyDelete
  3. btw, gambar tu kat ottawa ke? cantik dan majestic looking~

    ana nak bljr juga solat yg betul2.. skrg solat ana rasanya masih x sempurna.. hmm..

    tolong jgn lupa igtkan ana supaya kita amik gambar sama2 sblm ana tinggalkan ottawa ya.. shukran~

    dan apa2 lagi yg ukhti rasa kita leh buat sama2.. tolong fikirkan ya ukhti? ^_^ shukran jazilan~!!

    wslm

    ReplyDelete
  4. haha! takut jugak tersipu2. liana, enti lg suci dari kami tau. macam kain putih bersih lagi. ktrg ni >,<

    anyways, yup, this is ottawa. parliament hill to be exact. tapi, errr, to be honest, this pic was taken from quebec! haha. ambik gambar dari gatineau ni, nanti kita boleh pergi bridge tu ya, mmg cantik bangat subhanallah :) oh and tower tu boleh masuk for free :)

    liana nak pergi masjid tak?atau dah boring dengan masjid kat sana? hehe nanti kami fikir2kan lagi mana yg boleh pergi beside tourism spot yg biasa2
    :) khamis tu boleh pergi museum ke.

    kita boleh baca quran, solat, semua sama-sama inshaAllah.. ^_^

    ReplyDelete
  5. astaghfirulla.. ana rasa kain putih ana dah ada tompok2.. aduih..

    amik dr quebec? ya ka? haha.. masyaAllah, cadangan yg paling mantap!! mesti mesti mesti ke masjid~!! ana kat sini xde masjid~! masa gi toronto, ana sgt kagum ngan msjid comel diorang.. hehe.. best nya!!

    in terms of jalan2 xyah byk sgt.. quality time kitorang ngan Allah lagi prioriti.. =D

    yayy yayy~! x sabarrrr~~~

    YOSH!!

    shukran sudi terima kunjungan ana~!!

    ReplyDelete
  6. la syukran 'alalwajib liana. atau dalam korea nya, qwenchanna :p. (haritu eja salah rupanya)

    ReplyDelete
  7. ana bab mengeja korean ngan betul mmg xtau.. haha.. cuma tau ckp skit2 je.. tulis hampeh.. hehe

    alalwajib?

    ReplyDelete
  8. 'alal wajib = 'ala wajib = atas kewajipan. maksud in a whole, usah berterima kasih, ini kewajipan saya.
    <3 uhibbuki fillah, liana.

    ReplyDelete
  9. Foto-foto yang di posting di blog bagus-bagus Tikah:), jadi pengen kesana

    ReplyDelete
  10. wahhh mba cece kok sampai ke sini? mana jumpa link ? :D mari mba. elmarin dulu pak Cahayadi mampir ke kanada. :)

    ReplyDelete